Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1865 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Poškozené DWG - nelze otevřít

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
drumo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2016
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace drumo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Poškozené DWG - nelze otevřít
    Zasláno: 04.dub.2017 v 12:14
Dobrý den, prosím o radu, zda se dají nějakým způsobem opravit a otevřít tyto dva DWG soubory.
Anebo zkonvertovat třeba do pdf. Veškeré pokusy byly zatím marné.


Připojené souborydwguploads/67411/01.dwg
uploads/67411/02.dwg


Děkuji
Milan
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 12:16
Příkaz _recover jste zkoušel? Opraví databázi výkresu ještě před jeho otevřením.
Zpět nahoru
drumo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2016
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace drumo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 12:21
Ano zkoušel jako první možnost, bohužel bez úspěchu. Poté různé recovery softwary. Nic nezabralo. Měly by to být dwg soubory vytvořené v AutoCADu 2004, asi.
Zpět nahoru
drumo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2016
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace drumo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 12:27
Pokud byste měl nějaké řešení, byl bych moc rád, jde o celkem důležité soubory. Předem díky. :)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 15996
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 13:54
Asi vás zklamu, ale tyto soubory nejsou "poškozené" nýbrž zcela přepsané náhodnými(?) daty - nemají s formátem DWG nic společného. Jedině jestli nemáte nějaké zálohy z AutoSave nebo ze SureSave.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
drumo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2016
Lokalita: Czech Republic
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace drumo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 14:01
Tak to jste mě nepotěšil. Zálohy nemám. Děkuji za ochotu.
Zpět nahoru
Kotlaba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
už žádné
Stav: Offline
Bodů: 336
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kotlaba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.dub.2017 v 18:09
Asi je zbytečné se ptát, ale nemáte ty výkresy jako *.BAK?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.