Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1920 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zmrazenie vo výreze

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
atelierjhr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2018
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zmrazenie vo výreze
    Zasláno: 04.dub.2017 v 14:13
Obdržal som výkres v Autacade LT2015.  používam Acad LT 2018.
V rozvrhnutiach boli niektoré hladiny zmrazené, ale v tabuľke vlastnosti hladín, boli všetky ikony Zmrazit vo výreze "slniečkové". Neviem ako zistím, ktoré hladiny sú vo výreze zamrazené resp. neviditeľné. Jednoducho mi zle signalizu
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 633
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 14:21
Dobry den,
Aby jste zjistil stav hladin ve Viewportu, musit byt v něm... tzn. zkuste nasleduici...
  1. dvouklikem se dostat do Viewportu
  2. pak spustit spravce hladin
  3. ve slopecku VP Freeze najdete zmrazene hladiny

    Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2017_04_04_02.png



JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 1082
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.dub.2017 v 14:37
VPLAYEROVERRIDES (systémová proměnná)
Označuje, zda jsou pro aktuální výřez rozvržení dostupné jakékoli hladiny s přepisy vlastností výřezem (VV).
Typ: Celé číslo
Uloženo v: Výkres
Počáteční hodnota: 0
Hodnota: 0  ...  Aktuální výřez nemá žádné přidružené přepsání vlastností hladiny
Hodnota: 1  ...  Aktuální výřez má přidružené přepsání vlastností hladiny.  
---

Ověření, zda aktuální výřez rozvržení obsahuje předefinované vlastnosti hladiny
 Tato metoda je užitečná pro výkresy, které obsahují velký počet hladin.

1.V rozvržení dvakrát klikněte uvnitř výřezu rozvržení a nastavte ho tak jako aktuální.
2.Na příkazovém řádku zadejte příkaz VPLAYEROVERRIDES.
Pokud systémová proměnná zobrazuje hodnotu 1, aktuální výřez rozvržení obsahuje přepisy vlastností hladiny. Pokud zobrazuje hodnotu 0, nebyly přiřazeny žádné přepisy.
---
=^..^=
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.