Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3692 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zpožděný tisk

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bakaro Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.srp.2008
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2005,BricsCAD V8
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bakaro Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zpožděný tisk
    Zasláno: 05.dub.2017 v 11:59
Ahoj,< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

    pracuji s autocadem 2012 LT a od včera pozoruji,že se mi zpožďuje tisk výkresu na jakoukoliv síťovou tiskárnu zhruba na 1 minutu.Když odešlu tisk otevře se mi hláška "uloha tisku nebo publikování je zpracovávána na pozadí"a čekám.Je to nepřijatelné.Je možné tento problém nastal po aktualizacích windows 10,ale jistý si našim IT sítě nejsme.
Nemáte nějaký tip jak tohle opravit?Tiskárny jsem i odinstaloval a instal.znovu,problém trvá.
Jinak popisovaný problém s tiskem už se stal cca před měsícem,kde se to řešilo novou čistou instalací W10
a ve šlo pak normálně.

Dík,bakaro
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2017 v 12:16
Dobrý den, to zpoždění vzniká právě z důvodu tisku na pozadí. Pokud chcete okamžitou reakci, netiskněte v AutoCADu na pozadí.

Používáte příkaz publikovat? Nebo tisknete klasicky z rozvržení po jednom?
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2017 v 12:19
Zpět nahoru
bakaro Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.srp.2008
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2005,BricsCAD V8
Stav: Offline
Bodů: 37
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bakaro Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2017 v 12:52
Díky za info.Pomohlo to.Měl jsem zatrženo vykreslování i publikování.Po vypnutí to šlape.:-))< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Taková prkotina a jak to dokáže znepříjemnit práci.

Jěště jednou děkuji,bakaro.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.