Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2898 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Automaticky export vykresu do pdf

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Automaticky export vykresu do pdf
    Zasláno: 08.dub.2017 v 13:43
Dobry den potrebuji nastavit export tak aby se mi exportovali vsechny listy a ne jen jeden otevřeny. Kdyz nastavim export manualne tak se mi listy exportuji všechny ale kdyz přes pravidlo tak jen jeden:( dokažete mi někdo poradit jak to poladit aby to fungovalo?
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.dub.2017 v 13:49
Zkuste prosím pravidlo z příbuzného staršího tipu 9973.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.dub.2017 v 17:29
Děkuji a jak nastavit aby při exportu více lístu do dxf  nastavit aby se inventor neptal na přepsání  dxf souborů??? Pokud mam jeden list jde vše v pohodě ale pokud mam více listů tak se systém ptá vždy na každý list.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 793
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.dub.2017 v 21:12
Nevím, jestli chápu druhou otázku? Ptáte se na PDF nebo DXF?
 
K tomu přepisování. Asi nejjednodušší je otestovat, jestli takový soubor už existuje a pokud ano, tak ho předem smazat.
Úpravu makra pro export PDF bych provedl rozšířením předposledního řádku a mohla vypadat následovně
 
'Original
'oDataMedium.FileName = oFolder & "\" & oFileName & ".pdf"
'Uprava
Dim pdfFullFileName As String = oFolder & "\" & oFileName & ".pdf"
If System.IO.File.Exists(pdfFullFileName) Then
    Try
        'Delete existing file
        System.IO.File.Delete(pdfFullFileName)
    Catch ex As Exception
        'Handle error
        'Show message
        MsgBox(ex.Message)
        'Exit rule
        return
       
    End Try
End If
oDataMedium.FileName = pdfFullFileName
 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2017 v 00:18
PDF export už je idealní ale do DXF je to stále problém:( zítra zkusím váš dodatek.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 69px; left: 11px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="156" height="156">
Export na DXF mi funguje jak má ale jen od chvíle než začnu podruhé ukládat více než jeden list. pak s e mě o ptá na přepsání každého souboru.

Díky za radu
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9973:VIPiLogic makro pro publikování všech listů výkresu do jednoho PDF.
Tip 6526:VIPPřehled virtuálních PDF "tiskáren" (driverů) pro Windows.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11112:VIPExport obrázku modelu/sestavy Inventoru ve vysokém rozlišení.
Tip 6649:VIPExport PDF v AutoCADu 2010 selže s chybou.
Tip 10516:Jak zapnout/vypnout automatické otevření PDF publikovaného z Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.