Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3073 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamické zadávání

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr_K. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.čer.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
ACLT 2018
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr_K. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamické zadávání
    Zasláno: 13.dub.2017 v 09:35
Zdravím kolegy,
nevíte někdo jak vypnout v novém ACLT 2018 vlastnost spuštění dynamického zadávání v každém výkresu, který otevřu a to jak nový tak jakýkoliv starý soubor. Mám pocit, že dříve to nebylo a nyní mě to uvádí v běs po každém spuštění. Kdyby si to aspoň dotyčný soubor pamatoval, když to upravím a uložím.
Zkoušel jsem změnu uložit v šabloně - proměnná Dynmode = 0 ale k ničemu to nevede. Možná to souvisí ještě s nějakou další proměnnou, ale na to nemůžu dojít.
Díky za pomoc.
Petr_K.
Petr_K.
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018
Stav: Offline
Bodů: 139
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.dub.2017 v 09:42
AutoCAD 2018 ještě nepoužívám, takže nevím jak je to teď, ale dynamické zadávání se neukládá ve výkresu, ale v registru.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.dub.2017 v 09:58
Myslím, že jsme to do továrny hlásili jako chybu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1065
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.dub.2017 v 10:23
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5070:Kombinovaný tooltip: uchopení + dynamické zadávání.
Tip 5792:Nastavení úhlů trasování.
Tip 7286:Zadrhávající kurzor v AutoCADu ve Windows 7.
Tip 4802:VIPAsociativní šrafy v AutoCADu Mechanical.
Tip 3296:VIPPřímé zadávání CAD příkazů pomocí vícetlačítkové myši (F4 apod.)
Tip 7778:VIPRůzné způsoby zadávání speciálních znaků v textech Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,500 sekund.