Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2396 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Svař/zvar-Inventor 2017 !

 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv
Autor
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Svař/zvar-Inventor 2017 !
    Zasláno: 18.dub.2017 v 22:42
Prosím o pomoc ako mam vytvoriť zvar hriadeľ a reťazove koleso.... hľadal som návody rôzne som skušal nejde mi to :( kto vie nech to skúsi urobiť či sa mu podari... rád by som bol za návod alebo aspoň výsledok... 



v prílohe je sestava (Sestava 2 - tam ten zvar potrebujem), rozpad, a všetky sučiastky


Upravil vrabcakSK - 18.dub.2017 v 23:13
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 05:19
Sestavu převeď na svařenec šystémové prostředí a převeď na svár)  použíj koutový svár a masůedmě vyber plochy  A a B a veliksot svaru nesmí být větší než délka plochy A od B a obráceně, < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 06:25
Diky, ale to už som skušal niekoľko krát, všeliak... A vždy hadže chybu :(
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 431
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 06:38
Jakou chybu to hlásí?? Dejte sem tu hlášku
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 07:31
Niesom momentalne doma, ale vzdy nieco s plochmi...akoby to nedokazalo taky tvar urobiť
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 07:48
Funguje to OK sám jsem to vyzkoušel na tvém modelu< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 12:30
Ja som sa stym hral 4h a i tak mi to nešlo :( okolo 15:20 vam pošlem tu chybu čo mi piše aj screen lebo som mimo pc, zatial dakujem za rady
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:33

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73156/2017-04-19.png

  Vytvořit prvek svaru: Při vykonávání příkazu došlo k potížím.
     Sestava1: Během aktualizace se vyskytly chyby
       Svar bez osy: Svar nelze vypočítat: Možné selhání protínání
         Koutový svar 1: Nelze sestavit Prvek koutového svaru
           Svar bez osy: Svar nelze vypočítat: Možné selhání protínání
             Se zadanými vstupy nebyla vytvořena smysluplná osa plné svarové housenky. Použijte jiné vstupní plochy.


toto mi vždy napiše
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:44
To musi ist. Urcite zadavas zle vstupne data pre zvar.
1. Oznac plochu 1
2. Oznac plochu 2
3. Velkost zvaru - pouzivas sposob 1. zadavas dve dlzky pre zvar - chyba ti tam druha velkost ako vidim.
Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:52
1. plocha označim hriadeľ
 2. plocha označim koleso reťazové
3. meze dam vše

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73156/2017-04-19_1.png


Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:55

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Zvar.JPG

Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:57
Ulozenie hriadela na na dieru 0 -bez medzere! Zmen velkost zvaru.
Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 15:59
  Vytvořit prvek svaru: Při vykonávání příkazu došlo k potížím.
     Sestava1.iam: Během aktualizace se vyskytly chyby
       Svar bez osy: Svar nelze vypočítat: Možné selhání protínání
         Koutový svar 1: Nelze sestavit Prvek koutového svaru
           Svar bez osy: Svar nelze vypočítat: Možné selhání protínání
             Se zadanými vstupy nebyla vytvořena smysluplná osa plné svarové housenky. Použijte jiné vstupní plochy.


stále to iste

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73156/2017-04-19_2.png


Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 16:08
Vekost zvaru, aky sa ti tam vobec zmesti?
Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 16:12
Máte servis packy Inventoru?
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 16:13
aleluja už som to konečne dal ďakujéém


veľkosť 0,2mm
Zpět nahoru
vrabcakSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.lis.2016
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD 2018,AutoCAD Mechanical 2018,Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vrabcakSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 16:15
konečne, velmi pekne ďakujem... až 0,2mm a včera som tam skušal davať 0,1mm atď. a nešlo mi to možno dačo ine som mal zle
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.dub.2017 v 16:21
Celkom slusne si nas tu zamestnal. To je prve vediet velkost zvaru. Z toho vecsina z nas aj vychadzala, az ta velkost skrutky v pozadi ma uputala
Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.