Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5683 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

instalace CadStudio CivilTools 2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: instalace CadStudio CivilTools 2017
    Zasláno: 24.dub.2017 v 13:43
Založil jsem vám ticket na helpdesku :) mrkněte prosím tam ... měl by vám přijít email.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2017 v 10:08
Dobrý den
Raději jsem Sp1.1 i Enh.V1 odinstaloval a nainstaloval vše znovu podle článku. Instalace CivilTools i Extravil. šablon 2017 proběhla zdá se dobře.
Civil tools jsem přes helpdesk požádal o akktivaci, ale pro podsestavy tam není kolonka produktu. Mám tomu rozumět tak, že se budou aktivovat ve spojitosti se Civil Tools nebo je to třeba řešit jinak?
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 17:56
až po SP1.1 je tám zmínka o nefungujících aplikacích typu Civil Tools či Záborák
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 17:54
To myslíte ty hotfixy 2 a 3 nebo ty co máte v postupu až po SP1.1.?

J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 17:52
Dobrý den,
ten hotfix se pouští na již nainstalovaný SP1.1. Ty podsetavy Extravilánu maji svůj instalák a měly by se objevit v paletě. Pokud se neobjevily, chybí Vám v systému Microsoft C++ knihovny, které jsou pro instalaci nutné. Žádná ruční metoda se nedělá...


Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 17:42
Děkuji
Hotfixy ne, mám pocit, že nějak nefungoval odkaz, tak jsem to asi vzdal
Jinak CK, SP 1.1 i V1 enhacements jsou
V pondělí SP i V1 odinstaluji a pustím nejdřív ty hotfixy

Teď mi napadá, že na starém počítači hotfixy nebyly, byl jen SP1 - a žádné problémy nebyly (ale CS Civil tools jsem neměl)

PS. instaloval jsem si i "silniční podsestavy" (to jsou ty krajnice s příkopem), "normálně " nainstalovat taky nejdou (ale na starém počítači se SP1 chodily bez problémů). Když jsem je tam nějak dostal přes import *.xtp, tak se objevila hláška:
"Nejméně jednu ze tříd .NET podsestav nelze nalézt. Další informace naleznete v prohlížeči událostí"

Akdyž už se to tak zkumulovalo, v prohlížeči událostí se objevily chyby i např. u obrubníků, že je nášlap mimo rozsah a podobně ...

To všechno má taky na svědomí SP1.1 bez hotfixů ??
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 17:17
Dobrý den,
a zeptám se, postupoval jste s instalací, co je popsána na našem blogu zde? Problém bude nejspíš způsoben instalovaným SP1.1 bez hotfixu.


Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.dub.2017 v 15:57
Zdravím při pátku
S novým počítačem jsem si konečně nainstaloval CAD Studio Civil Tools 2017 (poslední verze 1.2.25.0). I nstalace vypadala že probíhá normálně, ale po ukončení instalace se nic neobjevilo ani v nainstalovaných programech ani v civilu.
Někde by se to přece jen mělo objevit, už i kvůli registraci přes helpdesk, kde se požaduje request kod ...
Ož jsem PC zkoušel i restartovat a nic ...
Co s tím?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10982:Proč mi instalátor Product Design Suite 2017 nenabízí instalaci AutoCADu?
Tip 10384:Typ trasy pro funkci Klopení v Civil Tools.
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3
Tip 11496:Mohu v Inventoru 2017 načítat součásti a sestavy SolidWorks 2017?
Tip 11333:Jak publikovat projekt z Revitu do BIM 360 Glue?
Tip 9142:Chyba při exportu bodů: Žádné body nebyly ze zdroje převedeny


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.