Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5682 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Microstation

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ivan470 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.dub.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
microstation v7
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ivan470 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Microstation
    Zasláno: 23.dub.2017 v 15:47
V konvertovanom vykrese z Acadu je pri vsetkych prvkoch a liniach vo vlastnostiach: najezduneschopny.
Ako hromadne zmenim cely vykres na najezduschopny?
Dakujem I.
Zpět nahoru
MichalM Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 02.čer.2005
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
W7-64, AutoCAD LT2017, MicroStation V8i
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MichalM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.dub.2017 v 18:52
"Microstation Change not-snappable elements to snappable"
mám dojem, že ve verzi V7 jen nějakou pomůckou
Zpět nahoru
Ivan470 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.dub.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
microstation v7
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ivan470 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.dub.2017 v 19:29
Dakujem,
este otazka: existuje nejaky program na import formatu VGI /kokes/ do microstation?
 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3445:VIPNastavení pro automatický import databázových spojení při importu .DGN do Autodesk Mapu.
Tip 1289:VIPNelze tiskout z Microstation na HP DesignJet 500?
Tip 706:VIPMáte importované souřadnice z DGN souboru vynásobené 100 (stokrát, resp. tisíckrát větší)?
Tip 322:VIPJak opravit vnitřní chyby v DWG pocházejících z MicroStation?
Tip 21:Importovaný text výkresů z MicroStation neobsahuje Unicode, české znaky jsou chybné.
Tip 1865:Jaká verze DGN je podporována v Autodesk MAPu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.