Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3080 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Group filter export/import

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Group filter export/import
    Zasláno: 24.dub.2017 v 09:05
Zdravím,
je možné kopírovať group/property filtre z jedného dwg súboru do iného, alebo je potrebné začať kresliť stále v tom istom "vzorovom" dwg, ale potom ho uložiť už do konkrétnej zákazky/výkresu.
Lebo ak sa pokúšam do už existujúceho výkresu naimportovať "layer states manager" .dwg alebo .las, tak mi natiahne hladiny ale groupe filtre už nie...
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2017 v 09:59
Funkce exportu/importu filtrů je v profesních verzích AutoCADu, ale ne v holém AutoCADu. Kromě šablony by šlo řešit nějakou nadstavbovou aplikací.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2017 v 11:47
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Funkce exportu/importu filtrů je v profesních verzích AutoCADu, ale ne v holém AutoCADu. Kromě šablony by šlo řešit nějakou nadstavbovou aplikací.


Zdravím, čo máte na mysli šablonou - "vzorový súbor"? 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.dub.2017 v 12:42
Ano.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10735:VIPZašedlá tlačítka v Process Analysis 360.
Tip 7243:VIPVytvoření filtru hladin řádkovým příkazem z menu nebo skriptu.
Tip 4924:Jak zkopírovat pojmenované filtry na jiný počítač?
Tip 11133:VIPChyba: chybná DXF skupina: (10)
Tip 4244:VIPInstalace MapGuide klienta bez administrátorských oprávnění.
Tip 1556:VIPJak vymazat anonymní skupiny ve výkresu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.