Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2875 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nezobrazuje se text ve výřezu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mitry Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nezobrazuje se text ve výřezu
    Zasláno: 25.dub.2017 v 15:19
Dobrý den, nezobrazuje se mi text(poznámky) ve výřezu v dalším rozvržení, ale v modelu je normálně zobrazený. Součástí hladiny jsou i bubliny a ty se normálně zobrazují, ale text nikoliv. Dokázal by mi někdo pomoci? 
Předem děkuji,
Adam Mitrenga
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2056
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2017 v 15:26
Možná ty poznámky nemáte v měřítku rozvržení, anebo jsou v hladině, která je v rozvržení zmražená
J. Mantlík

Zpět nahoru
Mitry Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2017 v 15:32
Hladina zmražená určitě není, to bylo první co mě napadlo. S tím jestli to není v měřítku si nevím rady, mohl byste mě nasměrovat konkrétněji? Děkuji
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2017 v 15:48
Měřítka anotací?
ANNOALLVISIBLE <1>

Hladina může být zmražena jen ve výřezu... když jste ve výřezu, pak zapněte dialog hladin a koukněte na další sloupečky...


Upravil johny - 25.dub.2017 v 15:51
Zpět nahoru
Mitry Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2017 v 15:56
Napravilo se to přes ten příkaz. Díky za pomoc :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5700:V rozvržení se mi nezobrazují poznámkové objekty (texty).
Tip 9948:Výřez v rozvržení nezobrazuje hranici, nelze jej vybrat.
Tip 343:VIPProblém tisku - nesprávně oříznuté texty ve výřezech AutoCADu 2000.
Tip 6749:Hustota šrafur nezávislá na měřítku vykreslení.
Tip 11566:VIPVyhněte se konfliktům jmen u souborů fontů a symbolů (SHX)
Tip 10284:Popisky Civilu 3D a měřítka.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.