Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4253 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vyměření perforované plochy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
anom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.lis.2012
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace anom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vyměření perforované plochy
    Zasláno: 26.dub.2017 v 09:52
Ahoj, řekl by mi někdo, jestli je možné nějak změřit plochu, kterou mám prošpikovanou dírama (viz obrázek). prostě plochu např. 1200x1200 bez těch dír? není to hatch, jsou to normálně polyliny.. díky!! 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 45425/Untitled-3.jpg


Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2017 v 10:05
Tak tam tu šrafu vylejte, to by mělo fungovat (díry coby vnitřní hranice).
Zpět nahoru
anom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.lis.2012
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace anom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2017 v 10:36
Díky, to mě nenapadlo, ale nikde se mi bohužel nezobrazí plocha šrafy.. Můžete mi poradit?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2017 v 10:45
Plocha by se měla zobrazit jako Vlastnost objektu Šrafa (pokud asociativní šrafa nemá protínající se segmenty - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/u-nekterych-krivek-a-sraf-se-nezobrazuje-plocha-tip7649), nebo ve výkazu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7951:Plastické průhledné "3D" materiály Inventoru.
Tip 9897:Děrované plechy pomocí průhledové textury.
Tip 7033:Opletení kabelu, lano a další materiály v Inventoru.
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 9755:VIPJak vybrat pracovní rovinu nebo plochu definující daný 2D náčrt Inventoru?
Tip 7788:VIPJak změnit výšku pro výpočet plochy místností?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.