Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3374 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Xref nezobrazuje nové hladiny

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tomanpe7 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.říj.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad2011
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tomanpe7 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Xref nezobrazuje nové hladiny
    Zasláno: 27.dub.2017 v 16:40
Zdravím,

mám připojený xref, ve kterém když vytvořím novou hladinu, tak se ve výsledném výkrese vůbec nezobrazí. Zkoušel jsem znovu načíst i úplně odpojit a znovu připojit, ale nic. Je to nějaká systémová proměnná?

Děkuju.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2017 v 08:54
dobry den,
zni to az nepravdepodobne :)... Zkuste promenou _VISREETAIN (ridi chovani prepsanych hladin pri reloadu xrefu) a to:
- _VISRETAIN = 1 --> nastaveni hladin objektu pripojeneho se v host-vykresu pri reload-unemeni
- _VISRETAIN = 0 --> nastaveni hladin xrefu se v host-vykresu zmeni po kazdem reloadu presne tak, jak jsou nastaveny ve zdrojovem vykresu...
Nova hladina by se ale standardne mela propsat bez ohledu na toto nastaveni...
POZOR - nastaveni teto promenne se uklada do DWG vykresu (neni to nastaveni AutoCADu obecne), tudiz si zapamatujte, jak jste mel tuto promenou nastavenou puvodne (v jakem modu pracujete)  a pak ji nastavte zpatky!

Take bych zkusil na oba vykresy spustit prikazy:
_PURGE
a
_AUDIT a pak _YES
a taky restart AutoCADu a celeho PC :)...

A zkontroloval bych, zda se vzdicky jedna o jeden a tentiz vykres  - ten co upravujete  a ten co je xref-lej... nekdy se clovek uklepene a pak se dloooouho divi, proc neco nefunguje - osobni zkusenost :) - a zkontroujete to ve spravci xrefu podle cesty k danemu souboru!
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2017 v 10:37
Jsou v té hladině texty nebo bloky? Měřítka anotací?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7889:AutoCAD Plant 3D mi v novém pohledu nezobrazuje osy potrubí.
Tip 885:Při kreslení nových entit se nic nezobrazuje.
Tip 7571:Snadný ztlumený tisk xref objektů.
Tip 4212:Automatické upozorňování na nově přidané hladiny.
Tip 3858:Jak potlačit výpis hladin xrefů v panelu hladin?
Tip 11540:Změna hladiny do které jsou vkládány xrefy.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.