Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4110 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozlož kompletně

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozlož kompletně
    Zasláno: 28.dub.2017 v 12:04
Zdravím,

v AutoCADu moc nedělám (dělám v Inventoru). v ACADu jen co se týče tvorby layoutů.

Setkal jsem se s problémem že mám Blok (např. linky) a potřebuji ho rozložit. Jenže po příkazu rozlož jsem zjistil že blok se skládá z několika "podbloků" podbloky z dalších podbloků atd. Abych tedy blok komplet rozložil musím provést příkaz rozlož několikrát.

Existuje prosím nějaká možnost jak udělat rozložení kompletně jakoby do všech úrovní (do celé hloubky)? Aby to najednou rozložilo blok, jeho podbloky, podbloky podbloků,...


Předem díky za info
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2017 v 12:17
Asi nic z těch mnoha EXPLODEs co autocad nabízí... ale tato Lee Macova utilitka by to měla hravě zvládnout...

EDIT: Upraven odkaz na násobný burst.

Načtěte přes APPLOAD, spusťe NBURST.


Upravil johny - 28.dub.2017 v 12:20
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 328
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2017 v 09:18
Dobrý den,
 
vyzkoušejte utilitu XpDeep (viz http://www.cadstudio.cz/download?file=explode&sort= ).
Lubomír Polesný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 255
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2017 v 09:58
děkuji oběma za rady a odkazy.
 
burst mi to nerozložil. XpDeep ano Smile
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9067:VIPNastavení možností exportu AEC do holého DWG.
Tip 3092:VIPJak rozložit spline křivku na segmentovanou křivku v AutoCADu LT?
Tip 2061:VIPJak rozložit SPLINE na křivku nebo úsečky?
Tip 1500:VIPJak rozložit (převést) oblouky a kružnice na křivky (polyčáry) bez pomoci utilit?
Tip 3817:Jak rozložit bloky AutoCADu se zachováním hodnoty atributů?
Tip 8533:Jak rozložit složenou stěnu na základní typy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,500 sekund.