Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4358 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nefungujúci lisp 2bb

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nefungujúci lisp 2bb
    Zasláno: 02.kvě.2017 v 08:36

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 18052/Snímka_2017-05-02_08-36-11.JPG

Ahojte.  Používal som príkaz 2bb s rovnomenného lispu. Avšak mam teraz AutoCAD 2016 a vypisuje mi error.
Je nejaká náhrada zato?
Je to super vec keď potrebujem zmeniť farbu v blokoch
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 08:41
Na změnu barvy v blocích existuje mnoho nástrojů. Možná by šel upravit/opravit i váš LISP soubor 2BB, ale musel byste jej dát k dispozici - bez konkrétního kódu těžko někdo pomůže.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 169
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 08:42
Jestli je to nějaká odvozenina z udělátka BB, tak si tipnu, že chybí cesta v Support paths na adresář, kde je uložený lsp a dcl.
 
Pavel Štyl
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 08:58
Ja poznam len tento, samozrejme ak je nejaký iný privítam.
Pripajam  lisp

Připojené souborylspuploads/18052/2bb.lsp
Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 169
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 09:11
Tato utilitka potřebuje ještě soubor 2bb.dcl. A oba soubory musí být v adresáři, který AutoCAD dohledá.
Pavel Štyl
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 11:14

Připojené souborytxtuploads/18052/2bb.txt
Ano ma. Zmenil som koncovku lebo nedalo sa nahrať.
Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 169
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2017 v 11:32
Oba soubory (lsp+dcl) jsem stáhnul a uložil do D:\2BB. Tuto cestu jsem přidal do Options - Files - Support paths. Zatáhl jsem 2bb.lsp do výkresu a zadal příkaz 2BB. Zobrazí se dialogový panel "Editace bloku 1.3".
Dostanete se až sem? Kde ten program zhavaruje?
 
Pavel
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2017 v 08:11
Thumbs Upanoo super _:) zadal som tu cestu a už mi to ide .

Dakujem :))))
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3821:Starší LISP aplikace mi nefungují správně.
Tip 176:problem with Lisp code for defining of Linewidth
Tip 4683:VIPJak zablikat zvolenou entitou ve výkresu?
Tip 4021:VIPVýpis "Mechanical" proměnných PowerPack/Genius.
Tip 3794:VIPPřidání vlastních LISP maker a příkazů do palety nástrojů.
Tip 3235:VIPNedokumentovaná funkce v Express Tools.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,438 sekund.