Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1626 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Osy otvorů - razník

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Osy otvorů - razník
    Zasláno: 04.kvě.2017 v 08:27
Zdravím,

mám v plechovém dílci razník, který obsahuje sadu kruhových otvorů. Ve výkrese nejsem schopen
pro tyto jednotlivé otvory vytvořit osy (Inventor 2017), osa se vytvoří jen v místě vkládacího bodu razníku. Toto je standardní chování? Jak osy vytvořit (bez náčrtu)

Díky

Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 825
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2017 v 18:01
Automatické osy nefungují?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/9-5-2017_17-58-28.png

Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2017 v 13:57
Dobrý den,

automatické osy jdou, děkuji. Ani mě to nenapadlo, když se fce středová značka nechytá....
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 878
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.kvě.2017 v 13:37
Ještě mě napadlo co fce "OSA" a pravým tlačítkem -> Středový vzor? To se též nechytá?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1030/Stredova_znacka.png

Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2017 v 12:09
nechytá....
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2017 v 12:29
Myslite toto,
treba ozancit tri diery, potom  vytvory osi otvorov.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Raznik.JPG

Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2017 v 14:51
1- mám razníky s více otvory (různé pozice), nelze vždy použít osy-kruhový vzor
2- zkuste si vytvořit razník, kde budete mít otvory dle Vašeho obr. a udělejte do děr osy...

mě to Inventor neudělá, jediná možnost je ta, od pana Navary..

Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2017 v 09:47
Sorry, ze tak neskoro. Utekal som uz domov. Aj tak som stihol vsetky zapchy co sa dali. Mozno som uplne mimo a nerozumiem o co ide. Ja tie osi tam urobim.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Osi.JPG

Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 307
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2017 v 13:24
Ta sada otvorů je dělaná razníkem?  a najednou? nebo je dělaná každá díra zvlášť...
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Rumisch Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.led.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 365
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rumisch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.kvě.2017 v 13:42
Aj, aj. Ale uz viem kam asi mierite. Na pravom diely mi to urobilo taku mini osu. Tu som potom mysou ponatahoval.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 324/Osi_1.JPG

Peter Rumisch

Inv.2016
Productstream Professional Pro 2011

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master





Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11417:Jak vytvořit automatické osy otvorů v Inventoru?
Tip 10117:Jak v rozvinu exportovat DXF soubor s body razníků?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.