Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1735 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Hranice šrafů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Fana52 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 30.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Fana52 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Hranice šrafů
    Zasláno: 04.kvě.2017 v 23:16
Dobrý den
Problém:
Když nakreslím obdélník přes příkaz rectangle mohu tuto entitu vyšrafovat.
ALE když obdélník nakreslím pomocí LINE tak se hranice nevytvoří. Zřejmě nějaká systémová proměnná zlobí ALE která??????.
Děkuji za reakci.
F. K.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2017 v 06:24
Šrafovat lze jakoukoliv uzavřenou oblast, nezáleží na tom jakými příkazy byla nakreslena. Leda byste ten "obdélník" kreslil halabala nějakými nenavazujícími čarami. Pokud čáry nenavazují, je potřeba si pomocí HPGAPTOL nastavit toleranci mezer.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Fana52 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 30.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Fana52 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.kvě.2017 v 10:46
Děkuji za váš čas a pomoc. I v autocadu existuje :-) zákon schválnosti. U meho souboru to tak není :-).

Pátrám dal.

F. K.

Dám vedet
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.kvě.2017 v 11:02
Klidně pošlete DWG (či jeho část) a ten nefungující postup.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1357:VIPAutoCAD nevyšrafuje objekt, vypíše "Rozteč šrafů je příliš hustá".
Tip 8848:VIPKonstrukční sloup netvoří hranici místnosti.
Tip 10018:Otevření výkresu nebo přepnutí rozvržení je velmi pomalé.
Tip 11585:Změna obrysu (hranice) existující šrafy.
Tip 6320:Neplatný hraniční polygon (buď protíná sám sebe, nebo není uzavřený).
Tip 9089:Proč se mi (ne)zobrazuje ohraničení buněk tabulky v DWG?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.