Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1462 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Hatch - Chybí parametr na řádku 3

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MatesIV Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.říj.2015
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MatesIV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Hatch - Chybí parametr na řádku 3
    Zasláno: 05.kvě.2017 v 09:06
Dobrý den, mám problém se šrafami.
Šrafy mám do cadu přidány a doteď fungovaly, teď mi to ale hlásí chybu:

Nesprávný soubor s definicí vzoru:
Chybí parametr na řádku 3.
?

Je to skoro u všech přidaných šraf. Cestu ke šrafám jsem zkontroloval a je v pořádku. Definice vybrané nefunkční šrafy:
*ZES,Zemina sypana
45,0,0,0.5,.5, .5,-.5
-45,.35,.7,0.5,.5, .5,-.5

Nevíte prosím, kde může být chyba? Vše fungovalo a teď náhle přestalo.
Děkuji

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2017 v 09:31
Končí ten 3.řádek Enterem?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
MatesIV Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.říj.2015
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MatesIV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2017 v 11:20
nekončí, má to jen 3 řádky.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2017 v 12:09
To ale musí. Jinak takovéto šrafy jsou již hotové v "ČSN" knihovně šraf na stránce Download.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11411:Chyba v souboru vzoru. Chybí parametr na řádku XXX.
Tip 51:hatch one wall covers hatch second wall
Tip 3085:VIPJak v Revitu změnit kreslicí šrafovaci vzor na modelový?
Tip 1199:VIPCo je příčinou hlášení: "Hatch boundary associativity removed. DELETED?"
Tip 2964:VIPJak vytvořit poloprůhledné celobarevné výplně (šrafy)?
Tip 6513:VIPChyba v souboru vzoru (Error in pattern file) při načítání šrafy. Možné důvody.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.