Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5745 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

R 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: R 2018
    Zasláno: 05.kvě.2017 v 15:43
V pátek odpoledne otevřu R2018 a dýchne na mne minulost - vlevo nahoře opět Autodesk opustil menu ve velkém R a objevilo se menu File/Soubor, to tu už pěkných pár let nebylo - a ještě i v jiné barevnosti - jak rozkošné :-)
A opět zde máme v části Strukture (Konstrukce) "Vzorový projekt skladby" a "Vzorová rodina skladby" - jak intuitivní :-)

Klidný prodloužený víkend...
Zpět nahoru
rzelinka Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 13.lis.2009
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Building design suite 2017
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rzelinka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.kvě.2017 v 10:18
No, že mě to nepřekvapuje! Je to přece každým rokem stejné. Vždycky instaluji až verzi xxxx.1 nebo lépe xxxx.2. Pak je jistota, že budou tyto neustále se opakující kiksy opravené a taky budou venku už i doplňky, které Autodesk rok od roku není schopen zakomponovat do základního programu.  
Ale protože nepožadujeme za své investované peníze kvalitně odvedenou práci, jako ji naši klienti požadují od nás, nemůžeme se divit že je to takhle každým rokem stejné... 

R.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2017 v 15:22
Nebudu pro další chyby zakládat nové vlákno, budu psát sem. Proč mi CZ a ENG verze zobrazuje menu jinak?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/R2018_1.JPG



Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16657
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2017 v 15:25
Tohle je asi normální - v jiném jazyce je jiná šířka (asi kvůli těm "Pracovním rovinám") a tím pádem i jiný okamžik, kdy dojde k automatickému sbalení (aby se ribbon vešel).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.kvě.2017 v 16:11
Fajn, lze tedy ovlivnit toto chování ? - Elektroinstalační trubka se nám trochu moc roztáhla...


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/R2018_2.JPG


Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2017 v 08:32
Nu obvykle to u lokalizací funguje tak, že zalomení textu lze vynutit pomocí znaku \n a pravděpodobně na něj v tomto případě zapomněli.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5555:Jak převést barevný odstín CMYK na RGB?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,212 sekund.