Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5823 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

loft

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
misog Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.kvě.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misog Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: loft
    Zasláno: 17.kvě.2017 v 00:22
ahojte,

snazim sa urobit oplasenie lievika ktory ma na spodu kruh na vrchu elypsu jednej osy je krivka inaksia ako v druhej ale nedari sa mi to urobit. Vedel by mi niekto poradit? Skusal som aj roviny ale nic sa mi nepodarilo 


dikes
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2017 v 00:25
Co zkusit šablonování???pouze plochy né objem!!  a pak to sešít či vysunout od spodní plochy do vrchního profilu??< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
misog Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.kvě.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misog Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2017 v 06:47
presne to som spravil urobil som si sprofili od spodu cez stred som si spravil usecku a spojil na vrchu kde som si spravil na elipse kriz a teda som mal 4 profili a ked som dat tahat zo spodu kruk nic sa neudialo 
Zpět nahoru
misog Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.kvě.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misog Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2017 v 07:44
jo podarilo sa to dikes za nakopnutie Wink

http://imgur.com/a/pGdQS
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.