Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3481 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor - problém s ekvidistantou

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vasili_fpp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.pro.2010
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vasili_fpp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor - problém s ekvidistantou
    Zasláno: 17.kvě.2017 v 10:02
Dobrý den,
už několikátý den mám problém s vytvořením ekvidistanty v náčrtu a to v modelování i ve výkrese Inventoru. Při zadání odsazení ekvidistanty do kolonky HUD se vždy vytvoří o pár setin nebo desetin rozdílná hodnota. Při úpravě se ale ukáže že hodnota je zadána správně a po ukončení úpravy se vzdálenost opraví. Viz přiložené video. Žádná aktualizace v posledních dnech neproběhla a verzi mám aktualizovanou.
Omlouvám se pokud zpráva přijde dvakrát.
Děkuji za odpověď, popřípadě řešení.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2017 v 10:31
Nemáte jen zapnuté uchopení k rastru? Viz: Možnosti aplikace > Náčrt > Přichytit k rastru.
 
(na videa je když tak snazší Autodesk Screencast)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vasili_fpp Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.pro.2010
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vasili_fpp Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2017 v 10:51
Problém bleskově vyřešen, Děkuji :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 11427:Odchylky od číselně zadané délky/vzdálenosti v náčrtu Inventoru.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.