Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() Zasláno: 14.dub.2006 v 08:28 |
Byla uvolněna nová verze bezplatného prohlížeče DWG a DXF souborů - DWG TrueView, s podporou formátu DWG2007 a publikování do 2D a 3D DWF. Ke stažení i na www.xanadu.cz/download |
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Konečně je možné normální stáhnutí, bez otravného vyplňování registrace na stránce Autodesku, jako u předchozích verzí.
|
|
![]() |
|
jmasek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.kvě.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Map 2010, Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Dobrý den, vyskytl se mi problém s používáním verze 2007 ve víceuživatelském prostředí. Program funguje korektně pouze uživateli, který ho instaloval. Pátráním po internetu jsem se dobral toho, že jde o problém s registrem, konkrétně s tím, že své informace uchovává v Current User - a díky tomu to zlobí.
Prý se pracuje na opravě - nevíte někdo, kdy by měla být na světě? Potřeboval bych, kvůli pomalu se objevujícím se výkresům ve formátu 2007, tuto verzi ve firmě nasadit, ale teď je to v podstatě nemožné. Díky za odpověď Jiří Mašek |
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
hmm, tak koukám, že můj jásot byl asi předčasný
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,144 sekund.