Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4069 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Príliž veľké mračno

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
zord3000 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.bře.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2015, Navisworks2016, Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zord3000 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Príliž veľké mračno
    Zasláno: 24.kvě.2017 v 10:27
Dobrý deň,
autodesk Recap nechce otvoriť mračno z Faroscene pretože je zložené zo 100 scanov. Viete mi poradiť ako otvoriť tak veľké mračno vcelku?

Ďakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2017 v 13:09
100 skenů je relativně dost, ale hlásí to nějakou konkrétní chybu?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1712
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.kvě.2017 v 11:14
Ty mračna bodů v recapu budete vytvářet, nebo jsou vytvořeny v jiném softu a jen se importují do recapu.
Zpět nahoru
zord3000 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.bře.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2015, Navisworks2016, Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zord3000 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.kvě.2017 v 13:35
mračno zo skenov bolo vytvorené v programe faro scene a v recape len otvorene na ďalšiu uprávu
a to mračno v recape vôbec neotvorí proste ostane projekt prázdny
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1712
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.kvě.2017 v 14:49
Tak to je klasická chyba.
Je několik postupů. Někdy se to načte, ale rozhodí se např. pozice tak to nenavazuje.

1 - Od Scene stáhnout doplněk pro RECAP - nevím jak je to teď s SCENE 6, používám v.5
2 - Export z Scene do jiného formátu např. E57 - možní ztráta pozic scanů
3 - Uložit jednotlové scany FLS nově - save as. Nutno vyzkoušet.
4 - Nejlepší varianta - udělat export do RECAPu přímo v SCENE. Trvá to dlouho, ale asi nejlepší řešení.
Zpět nahoru
zord3000 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.bře.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit2015, Navisworks2016, Autocad 2014
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zord3000 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.kvě.2017 v 08:50
z faro scene bol export robený priamo do rcp ale recap to neotvoril. Vyskúšam E57.
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1712
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.kvě.2017 v 10:47
Tak to bud chybička ještě někde jinde, asi v požadovaném doplňku. Až na to dobu je varianta export přímo z SCENE nejlepší. Ikdyž už RECAP skoro nepoužívám, našel jsem lepší.
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5820
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.kvě.2017 v 13:22
A co místo Recapu používáte, prosím?
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7328:VIPImport dalších formátů mračen bodů (point clouds) do AutoCADu.
Tip 9492:VIPPřevod mračna bodů na 3D model (postup, tipy).
Tip 7674:Rozšířená mračna bodů v AutoCADu Civil 3D.
Tip 8666:VIPChyba indexování mračna bodů FLS v AutoCADu 2012/2011.
Tip 7756:Jak zrychlit práci s mračny bodů v AutoCADu?
Tip 10254:Jaký je maximální počet bodů mračna v Revitu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.