Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2886 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Program na aktualizicai a uložení výkresů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Program na aktualizicai a uložení výkresů
    Zasláno: 29.kvě.2017 v 17:22
Dobrý den existuje program na hromadnou automatizaci  aktulizaci výkresů? < id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 80px; left: 146px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="156" height="108">
Mám složitou  sestavu  a z ni vygenerované dílce které jsou seskládány v jiné sestavě .
Ve zdrojovém modelu se dají dílce rozměrově editovat a chtěl bych aby se výkresy aktualizovali hromadně a člověk je nemusel manuálné  otvírat,používám totiž pravidlo že opři ukládání  se ještě výkres exportuje do  pdf a dxf
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.kvě.2017 v 20:19
Nejlépe asi Vaultem. Přes "Přidat související listy souborů" a Plot je můžete i rovnou hromadně vykreslit/publikovat.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.kvě.2017 v 22:52
dokáže to i základní vault co je v sadě produkt design suit?????< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2017 v 06:24
To bohužel ne - jen Professional a myslím že i Workgroup.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 421
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2017 v 07:14
Naprogramovat by to určitě šlo, myslím, že jsem o něčem podobném kdysi někde četl (nevím už bohužel kde). Zkuste pohledat na fóru Autodesku https://forums.autodesk.com/t5/inventor-customization/bd-p/120
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 89
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.kvě.2017 v 14:21
Dobrý den.
Přiznám se že jsem to zatím nezkoušel, ale nešlo by tohle řešit přes "Plánovač úloh"? Tam je úloha "Aktualizovat návrh". Popis v helpu - http://help.autodesk.com/view/INVNTOR/2016/CSY/?guid=GUID-6D6FB3C3-6E90-4FF0-A8EC-A6B01D658DD6.

Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 5557:VIPUložení nastavení výkresové sady včetně transformace v AutoCAD Map.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 5906:VIPZaokrouhlovací vzorce v Revitu
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.