Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3784 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Tlač Solid - problem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Skolacik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Skolacik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Tlač Solid - problem
    Zasláno: 02.čer.2017 v 10:52
Zdravim

V AutoCAD-e som narazil na problem pri tlaci vacsich ploch, ktore su vysrafovane farebne pomocou Solid-u

Pri tlaci sa objavia tenke diagonalne pruhy, ktore v nahlade nevidno, ale na papieri vyrazne degraduju kvalitu vystupu

Skusal som miesto solidu pouzit aj iny pattern, len s malou mierkou, ale kvalita je rovnaka

Nejake rady, ako na to? 

Dakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 10:57
Na jaké je to tiskárně/plotru? Tištěno přímo nebo přes PDF/DWF?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2045
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 10:59
Zatím jsem se s tímhle problémem nikdy nesetkal. Nebude to nižším rozlišením plotru?
J. Mantlík

Zpět nahoru
Skolacik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Skolacik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 11:14
Tisknu to na Canon IR Advance C3320i a tisknu to väčšinou cez DWG/PDF

Prikladám aj odfotený príklad tlače
http://i.imgur.com/1DYvaX1.jpg

Este doplnim, ze ked PDF upravim v illustratore, pripadne photoshope, tak je tlac bezproblemova



Upravil Skolacik - 02.čer.2017 v 11:17
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2045
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 11:52
Mám pocit, že problém s tiskem do PDF byl v tipech ...
Ale ani PDF jsem to osobně nikdy nezaznamenal
J. Mantlík

Zpět nahoru
Skolacik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Skolacik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 12:24
Skusil som cvicne vytlacit rovnaky vykres priamo na tlaciaren, nie cez PDF a vytlacok bol v poriadku.

Otazka ale je, ako postupovat, ked potrebujem najskor PDF-ko (kedze vykresy zvyknem davat dokopy v indesinge a tak tlacit booklety)

Prípadne používať inú, než predvolenú DWG to PDF tlaciaren? Napriklad Adobe PDF?

Alebo co zmenit v nastaveniach DWG to PDF tlaciarne? 

Dakujem
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1112
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 12:58
Zkuste přímý export z ACADu do pdf (ne přes tisk) anebo pdf creator.
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 13:05
Pokud je tam ten mezikrok PDF, nastavení "per" pro výplně ploch může kolidovat s nastavenou přesností. Můžete ale samozřejmě použít i "tiskárnu" Adobe PDF (klasicky se objeví v dialogu PLOT) nebo změnit nastavení interních driverů - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/jak-vynutit-rastrovy-typ-vyplne-ploch-v-pdf-tip10227
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,360 sekund.