Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3713 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převod nastavení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Shov3l Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.srp.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCaD Plant 3D 2016, Navisworks, PDMS 12.1/E3D
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Shov3l Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převod nastavení
    Zasláno: 02.čer.2017 v 12:25
Dobrý den,
 Chtěl jsem se zeptat na převod nastavení. Momentálně přecházíme z Plant3D 2016 na 2017 a po dokončení projektu bychom rádi rovnou šli na 2018. Problém, je že většinu nastavení jako ISOmetrie, POK, Reporty, atd už máme vychytané a neradi bychom se pouštěli do nového nastavování.

Je možnost export dat nastavení a potom načtení do nové verze? A pokud ano prosím o postup.

Děkuji mnohokrát
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 441
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2017 v 13:38
Dobrý den,
stačí jednoduše zmigrovat (tzn. otevřít v novější verzi) šablonu z verze 2017 na verzi 2018. Veškeré nastavení zůstává součástí šablony.  Šablony reportů  vytvořené v Report Creatoru migrovat není třeba, u nich se formát neměnil. Stačí je jen zkopírovat. Pozor je třeba dát u nastavení vazeb potrubních tříd na katalogy. Napište na náš helpdesk pro podrobnější informace.

Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Shov3l Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.srp.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCaD Plant 3D 2016, Navisworks, PDMS 12.1/E3D
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Shov3l Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.čer.2017 v 09:14
Dobrý den,
Tím zmigrovat šablonu myslíte export PCF souboru?

Omlouvám se dva roky jsem teď dělal PDMS a návrat na Plant leč je to úleva tak než se do toho zase dostanu bude chvilku trvat.

Jestli Vás mohu požádat o pomoc budete úžasný. Jde mi o převod ISO, nastavení Pomocných ocelovek a dalších věcí, které bych v případě nutnosti blíže specifikoval.

Děkuji
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 441
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.čer.2017 v 14:58
Dobrý den,
šablonou mám na mysli celý projekt. Stačí jednoduše otevřít starou šablonu projektu z verze 2017 ve verzi 2018. Plant 3D provede migraci nastavení automaticky. Tím si vytvoříte šablonu pro verzi 2018 a z ní budete vytvářet nové projekty.  

Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Shov3l Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.srp.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCaD Plant 3D 2016, Navisworks, PDMS 12.1/E3D
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Shov3l Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.čer.2017 v 07:54
Děkuji za radu. Vše vypadá, že je v pořádku.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.