Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5856 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nastavenie roviny kreslenia

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
LuboMuller Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LuboMuller Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nastavenie roviny kreslenia
    Zasláno: 04.čer.2017 v 07:13
Dobrý deň. Prestalo mi fungovať nastavenie roviny kreslenia. Nastavenie hore, dole, JV... mi ide. Ak mám ale nastavené napr. JV a chcem zmeniť rovinu kreslenia z pôdorysu na napr. ľavý, tak sa mi rozsvieti oranžová čiara a núti ma nastaviť rovinu ručne zadaním x.y.z smeru. Neviem, či som niečo zmenil v nastavení, alebo čo sa stalo. Mám Autocad 2015.
Ľubomír Muller
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čer.2017 v 08:59
To vypadá jako když nenastavujete rovinu kreslení (UCS) ale jen pohled.
Zpět nahoru
LuboMuller Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LuboMuller Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čer.2017 v 10:32
Áno. Ide o to, že kreslim 3d a potrebujem zmeniť pohľad. Pred tym sa mi v menu automaticky zmenil. Teraz ho chce stale nastavit rucne
Ľubomír Muller
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čer.2017 v 13:35
Které menu používáte? Když změníte pohled odkud se díváte, nezmění se rovina kreslení. Zkontrolujte si dynamické UCS a možná UCSFOLLOW.
Zpět nahoru
LuboMuller Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
2018
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LuboMuller Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čer.2017 v 13:56
Používam ribbon. Ucs follow nepomohlo. Mal som nastavenú hodnotu 0. To čo mi nefunguje mi píše ako zlúčený ovládací prvok pomenovaného pohľadu. Môže byť iba hore, dole, vľavo vpravo zpredu, a zozadu.
Ľubomír Muller
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5143:VIPJak přenést nastavení 3D SpaceMouse či SpacePilot na jiné PC?
Tip 5720:VIPPohledy z Revitu s roztřesenými hranami (odruky).
Tip 6443:Volba měřítka výřezu v AutoCADu verze 2009.
Tip 9755:VIPJak vybrat pracovní rovinu nebo plochu definující daný 2D náčrt Inventoru?
Tip 4176:VIPVytvoření pracovního bodu či rovin Inventoru v těžišti sestavy.
Tip 11420:VIPSkrytí pracovních geometrií v sestavě.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.