Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3541 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rezova ciara

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
suuubo2205 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.kvě.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit 2015, Acad 2015
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace suuubo2205 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rezova ciara
    Zasláno: 05.čer.2017 v 18:17
Zdravim,

vyrabam si rodinu rezovej ciary a potrebujem tam dat shape handles. Jedine co som nasiel online bolo ze sa to ma vazbit na reference planes/lines. zdasa ale ze to nefunguje. dufam teda ze niekomu z vas sa to uz v zivote podarilo tak mi budete vediet poradit. dakujem

nejde mi to uploadnut v projekte tak posielam iba rodinu


Připojené souboryrfauploads/63129/ANNO_Rezová_čiara.rfa

Paly S.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2938
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.čer.2017 v 08:42
Zdravím, zdá se mi, že se snažíte o trochu zbytečnou věc. Takto to nebude fungovat, ty shape handles v Generic annotations nefungují, tam by chtělo mít referenční roviny, ty zas nejde v obecných poznámkách použít.
Jinak co vás vede k tomu, nepoužívat defaultní řezové čáry s upravenou rodinou popisu?
Zpět nahoru
suuubo2205 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.kvě.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit 2015, Acad 2015
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace suuubo2205 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.čer.2017 v 10:29
Zdravim,

dakujem za odpoved. Presne toho som sa obaval ze to funguje iba s referencnymi rovinami. A inac vytvaram schematicke rezy vykopov kde nahadzem generic annotation do podorysu a rezy vykreslim regionom. Viem ze by sa to tak nemalo robit ale pride mi to jednoduhsie a rychlejsie ako keby som musel modelovat vsetko.
Paly S.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 1819:VIPJak vytvořit vícebarevný typ čáry v AutoCADu?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.