Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3598 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

trvalé nastavení exportu PDF

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: trvalé nastavení exportu PDF
    Zasláno: 08.čer.2017 v 08:55
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit, jestli je možné při exportování výkresu do PDF mít defaultně přednastavený styl exportu - tím myslím všechny barvy jako černé a rozlišení 4800 DPI. Normálně to exportuje barevně na tuším 400 DPI. Denně vyexportuju desítky PDF a potřeboval bych to " ošéfovat " abych to pokaždé nemusel nastavovat.

Předem děkuji za odpověď
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 10:35
Ano, je to možné - viz funkce "Export PDF" v ribbonu bonus nadstavby X-Tools. Požadované parametry lze přednastavit v naznačených místech kódu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 10:38
Tomu jsem zrovna moc nerozumněl, ale hledal sem a podařilo se mi to přidáním pravidla ke spouštěcí události
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 10:53
to bych ovšem musel všechny šablony upravit, to se mi zrovna nechce, kde prosím najdu x-tool ?

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 11:03
Nemusíte ukládat šablony, funkci spustíte z ribbonu. Bonus nadstavba X-Tools je popsaná zde:
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 11:20
Bude k tomu stačit X-tools LT ?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2017 v 12:17
To bohužel ne. Rozšířené funkce iLogic jsou k dispozici jen v plné verzi X-Tools. Licenci lze vygenerovat na Helpdesku.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.čer.2017 v 19:02
Stačí si nainstalovat doplněk cSysPdfAutoSave viz. https://apps.autodesk.com/INVNTOR/cs/Detail/Index?id=7399857053608789299&appLang=en&os=Win32_64

Potom povolit ve správci doplňků a PDFko se automaticky uloží a při každé editaci se automaticky přepíše.

Používáme ho v práci a nemusíme hlídat aktuálnost výkresů.

Martin
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.