Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6983 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

zrcadlový díl z .stp souboru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
amur Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk Inventor Profesional 2015
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace amur Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: zrcadlový díl z .stp souboru
    Zasláno: 12.čer.2017 v 07:29
Dobrý den,

jde vůbec vytvořit z .stp součásti zrcadlový díl?
I když je to součást, má více dílů a ty AI nechce zrcadlit, hlavní teleso ano.Chtěl bych to mít celé zrcadlené.

Děkuji za rady.
Ganbold

Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2017 v 08:49
Možná nejprve STP uložit jako itp a pak do nového itp při odvozování zrcadlit.
Zpět nahoru
amur Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk Inventor Profesional 2015
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace amur Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2017 v 10:53
Ano, uloží se mi to jako .ipt, ale nezrcadlil mi AI všechny díly.
Už jsem to vyřešil tak, že v sestavě jsem to zrcadlil a jde to.
Děkuji.

S pozdravem
Ganbold
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.