Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4412 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit 2017 - elektroinstalace

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit 2017 - elektroinstalace
    Zasláno: 12.čer.2017 v 14:24
Mám nově nainstalovaný Revit 2017 a učím se v něm pracovat.
Teď jedu podle příručky "Začínáme s Autodesk Revit MEP - Elektroinstalace - příručka PDF" z autodeskclubu. Ale narazil jsem na problém, že se má načíst rodinu M_Rozváděcí skříně, bez zatížení.rfa" z adresáře "...\Elektroinstalace\MEP\Elektrická energie\Rozvod". Mám podobný adresář "...\Elektroinstalace\Architektonický\Elektrická energie\Rozvod", ale mám tam jen jediný soubor, který není, požadovaný. Jsou tyto soubory v nějakém rozšíření nebo prostě ve starší verzi byly a v nové nejsou?
Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 230
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2017 v 14:57
Pravděpodobně máte nainstalovanou pouze jednu knihovnu (jazykový obsah) "Czech" (Czech Republic) k dispozici je ještě jedna knihovna "Czech_INTL" (Generic International Content) a v ní najdete zmíněný prvek: C:\ProgramData\Autodesk\RVT 2017\Libraries\Czech_INTL\Elektroinstalace\MEP\Elektrická energie\Rozvod
Pokud chcete český balíček Generic International Content doplnit do již nainstalované verze Revitu, spusťte s Ovládacích panelů Windows (Programy a funkce) funkci "Odinstalovat/Změnit" na Autodesk Revit Content Libraries 2017, v instalačním dialogu zvolte "Přidat nebo odebrat funkce" a v kroku "Přidat nebo odebrat obsah" zaškrtněte požadovaný balíček. Postup je zmíněn i v tomto tipu č. 11247.
Pavel Homan

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2017 v 16:01
Děkují. Po doinstalování knihovny, už je tam vše. Nevím, proč to tam nebylo hned.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11333:Jak publikovat projekt z Revitu do BIM 360 Glue?
Tip 10897:Nová funkce zábradlí v Revitu 2017.
Tip 9808:Je Revit Server kompatibilní s Windows Server 2012?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 11186:Hromadné přejmenování prostorů (Revit MEP) podle místností podloženého architektonického modelu


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.