Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3566 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Publish len jeden výkre

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Publish len jeden výkre
    Zasláno: 12.čer.2017 v 14:56
Ahojte.
Pri hromadnej tlači som narazil na problém že mi urobí vždy PDF len s prvého výkresu.
Neviete v čom to je?
(Asi pred 3 mesiacmi mi dali Acad do továrenského nastavenia)

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 18052/Snímka007.JPG

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2017 v 16:05
Není to jedno vícestránkové PDF? Nehlásí ten druhý výkres na řadě nějaké chyby? Dělá to i pokud se nepublikuje na pozadí?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čer.2017 v 09:30
Nie nie je to viacstránkové PDF.
Nie nehlási. Je jedno v akej zostave to robím (aj inú zostavu mi vytlačí len jeden).
To na pozadí som neskúšal, vyskúšam  a dopíšem.
A ešte PLT mi robí v pohode
 
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2017 v 09:38
Takže je to jedno či to robim na popredí alebo nie.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2017 v 11:28
Jedině vyzkoušet klasický reset uživatelského profilu a ujistit se, že máte nainstalované aktuální service packy (to je AutoCAD 2016?).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čvc.2017 v 08:09
Takže som prišiel nato. Zmenil som cieľový adresár a ide to :)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čvc.2017 v 08:12
Jaký byl ten původní? Měl omezená práva zápisu? Nebo byla blokovaná původní verze onoho PDF souboru?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 68
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čvc.2017 v 10:34
Na plochu. Tam som mal dlhé roky vytvorený adresár (fakt, hádam zo 7 rokov) kde mi to dávalo.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8155:VIPAutomaticky číslované kopie výkresů nebo sady listů (upravený PLOT/PUBLISH).
Tip 6037:VIPProblém dávkového publikování DWG do DWF - rozvržení není inicializováno.
Tip 5787:VIPRychlé dávkové vykreslení DWG výkresů (přehledy, modelové prostory)
Tip 8109:Kde najdu tlačítko Open v Inventor Mobile Vieweru pro Android?
Tip 255:Jak zprovoznit WHIP a DWF soubory na mém WWW?
Tip 10268:Jak hromadně obnovit vymazané hranice šraf?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.