Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3904 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace a spuštění Inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Gargamel99 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.čer.2017
Lokalita: Iceland
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Gargamel99 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace a spuštění Inventoru
    Zasláno: 15.čer.2017 v 20:09
Zdravím kolegové,

pracoval jsem 5 let jako projektant a teď mám pauzu v tomhle oboru ale chtěl bych si nainstalovat Inventor 2017 CZ. Stáhl jsem ho z torrentů ale nechci mít žádné problémy nebo sankce. Chci si pouze modelovat nějaké sestavy a díly jenom pro procvičení. Nepotřebuji Inventor profesional a nechci žádnou verzi na 30 dnů atd.

Je vůbec možné nějak nainstalovat inventor? Stáhl jsem to i s návodem ale vypadá to docela dost složitě. 
Je ochotný mi někdo poradit jak to obejít a vklidu si modelovat bez problémů ? 
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
Stav: Offline
Bodů: 755
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2017 v 21:19
Hm...to je dosť silná káva...už len zverejniť adresu a čakať kým príde SW polícia...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Gargamel99 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.čer.2017
Lokalita: Iceland
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Gargamel99 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2017 v 21:38
Takže odinstalovat jo ? Nainstaloval jsem ho ale nespustil ... 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16224
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čer.2017 v 22:04
S porušováním licenčních práv vám zde asi nikdo neporadí. Nicméně pokud si chcete vyzkoušet parametrický 3D modelář, stáhněte si a nainstalujte Autodesk Fusion 360 - pro nekomerční použití je zdarma (a legálně). Viz www.cadstudio.cz/fusion360
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.