Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6218 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Skupina v Autocadu LT 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PetrBican Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.říj.2012
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBican Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Skupina v Autocadu LT 2018
    Zasláno: 19.čer.2017 v 13:32
Koupil jsem si teď ten zlevněný Revit LT suite a mám v něm problém s Autocadem LT. Byl jsem zvyklý, že v AutoCADu dám několik čar do skupiny a když pak vyberu jednu, vyberou se všechny. Ve verzi LT 2018 mi to ale vybere jen tu jednu na kterou kliknu.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 692
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2017 v 13:42
Dobry den,
zkuste prosim promennou _PICKSTYLE nastavit na 1 (piste i s podtrzitkem) - nevim ale, zda LTcko s timto operuje...?
Zdravim
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2017 v 13:50
Nebo přes menu - Výchozí - panel skupiny - Výběr skupiny (Ano-Ne)
Ale stejně jak píše pan Sponza - nevím, zda to je u LTčka stejné (mám "dospělý" ACAD)
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru
PetrBican Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.říj.2012
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBican Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2017 v 14:19
Díky, už jsem na to přišel s pomocí tipů - Ctrl+Shift+A
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6286:Jednodušší práce se skupinami objektů v AutoCADu.
Tip 3602:Je i v plném AutoCADu správce skupin (grup) jako je v LT?
Tip 6247:Nelze rozložit skupina objektů vytvořená v AutoCADu LT.
Tip 11552:3D model v AutoCAD Plant 3D se chybně zobrazuje
Tip 11576:Nezobrazují se mi online mapy Bing v AutoCADu.
Tip 11489:Aktualizace map geografické polohy v AutoCADu 2015-2018 (Bing).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.