Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3424 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazování nových šraf

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Divodej Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.čer.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Divodej Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazování nových šraf
    Zasláno: 23.čer.2017 v 16:19
Prosím o pomoc. V jednom souboru jsem používal solid šrafy, ale od určité chvíle se další šrafy nezobrazují. Vše probíhá, jako když nová šrafa vzniká, ale prostě se nezobrazí. Dříve vyrobené šrafy jsou OK. Přijmu jakoukoliv radu, vše vyzkouším. Díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čer.2017 v 20:52
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Divodej Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.čer.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Divodej Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 09:38
Děkuji za radu, vyzkouším. Problém se týká všech typů šraf.
Zpět nahoru
Divodej Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.čer.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Divodej Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 14:55
Tak bohužel i když by to naplněním množství šraf být mohlo, tak proměnna setenv ani nastavprostř není akceptována :-(
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 15:19
Nemáte nastavou v proměnné HPLAYER hladinu, kterou máte vypnutou? Zkoušel jste pozapínat všechny hladiny?

Promažte trochu ten výkres od citlivých věcí, uložte to někam na uložto a sed dejte link.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.čer.2017 v 07:56
Původně odeslal(a) Divodej Divodej napsal(a):

proměnna setenv ani nastavprostř není akceptována :-(


Jak to myslíte, že není akceptována? To vám AutoCAD hlásí? Proměnná je MaxHatch. Nemáte náhodou AutoCAD LT? (v uživatelském profilu uvádíte AutoCAD)
Tam je to když tak přímo příkaz SETENV.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1000:Proč se mi nezobrazují entity při tažení myší v příkazu kopíruj nebo přesuň?
Tip 11585:Změna obrysu (hranice) existující šrafy.
Tip 7353:Editace šraf poklepáním v AutoCADu 2011.
Tip 11382:Šrafy v AutoCADu 2015 (a vyšších) mi nezobrazují typy čar.
Tip 6333:Jak kreslit šrafy automaticky vždy dospod (pod ostatní entity)?
Tip 7510:Jak vypnout nový náhled šraf při šrafování v AutoCADu 2011? (rychlejší šrafy)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.