Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2598 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Preškrtnuté záhlavie tabuľka

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2018
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Preškrtnuté záhlavie tabuľka
    Zasláno: 25.čer.2017 v 09:42
Pri importu tabuľky z iného výkresu v Autocade LT 2018 mám diagonálnu čiaru v záhlaví tabuľky. 
Ako by som ju mohol odstrániť, bojujem s tým už dlho.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 66459/tabulka_2017-06-25_09-42-22.jpg

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čer.2017 v 09:58
Je ta šikmá čára součástí objektu typu tabulka (ACAD_TABLE)? Pokud ano, objekt je poškozen, možná nepochází z AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2018
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čer.2017 v 10:00
No vyzerá to ako tabuľka vložená z excelu. Ale neviem či to je z výkresu Auocadu. Môžem poslať obidva výkresy...
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čer.2017 v 13:52
Pošlete když tak ten chybný výkres - např. na Helpdesk.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6386:Jak vypnout viditelnost tabulky revizí ve výkresu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,143 sekund.