Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6293 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vypnout záložku "Začít"

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 157
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vypnout záložku "Začít"
    Zasláno: 26.čer.2017 v 09:06
Lze nějak vypnout záložku "Začít" v AutoCADu LT 2018? Docela mi tato záložka vadí při přepínání výkresů pomocí Ctrl+Tab.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 09:19
Dobry den, zkuste prosim na netu zapatrat po promene _STARTUP... tusim, ze by to mohlo byt ono...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 157
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 10:06
Bohužel tato proměnná je na něco jiného.
--
Tak už jsem na to přišel. Lze to vypnout pomocí proměnné STARTMODE.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 10:15
Těsně vedle... ;-)
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1132
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.čer.2017 v 12:07
A to nemá zaškrtávátko " toto okno příště nezobrazovat" nebo tak nějak?- Většinou to tyto "startovní" obrazovky mají.
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 157
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2017 v 10:29
Nemá, u novějšího AutoCADu je to už záložka jako jiný výkres.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10376:Jak vypnout kartu Začít v AutoCADu 2016?
Tip 5391:Zobrazení záložek Model a Rozvržení.
Tip 300:V dialogu Vykreslování najednou nemám kartu Nastavení
Tip 400:Jak zadat skriptem jméno šablony při otevření nového výkresu?
Tip 9154:VIPPři přepnutí rozvržení přestane AutoCAD Civil 3D reagovat.
Tip 8279:Přepnutí zobrazení záložek Model a Rozvržení1, Rozvržení2...


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.