Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3492 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Shape Fonts

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michalkopriva Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.čer.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalkopriva Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Shape Fonts
    Zasláno: 29.čer.2017 v 11:00
Zdravím, při otevírání dwg chce autocad najít nějaké knihovny. Cadkon.shx už jsem našel, stáhnul a přidal. Ještě to po mě chce insite.shx ale tu nemohu nikde najít. Nemá jí někdo prosím? :-)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2050
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2017 v 11:34
Obecně je nejlepší tyto soubory požadovat po tom, kdo Vám předal dwg. Jsou to volné knihovny, sloužící pro komplexní čáry, apod., takže by se nikdo neměl zdráhat je poslat.
Lépe řečeno pokud je používá v daném dwg, měl by je poslat automaticky (nejlépe e-transmitem). Už jsem se setkal i s tím, že např. insite.shx je za dobu mého působení ve více verzích a některé "hází" chyby
J. Mantlík

Zpět nahoru
MichalM Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 02.čer.2005
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
W7-64, AutoCAD LT2017, MicroStation V8i
Stav: Offline
Bodů: 75
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MichalM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2017 v 11:36

Připojené souboryzipuploads/573/insite.zip
 zde ke stažení
Zpět nahoru
michalkopriva Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.čer.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michalkopriva Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2017 v 12:21
Děkuji :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2469:Co znamená hlášení 'Nedefinovaný tvar' při otvírání výkresu?
Tip 420:Nelze zadat hodnoty do dialogů.
Tip 11566:VIPVyhněte se konfliktům jmen u souborů fontů a symbolů (SHX)
Tip 5103:Jak převést Shape (tvary) na standardní entity?
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 5329:VIPJak rozložit komplexní typy čar?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,517 sekund.