Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3161 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INVENTOR - otvírání souborů z průzkumníku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
nightmaress1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.kvě.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor 2013, cad 2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nightmaress1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INVENTOR - otvírání souborů z průzkumníku
    Zasláno: 30.čer.2017 v 06:57
Zdravím,

vyskytl se mi problém s otvíráním souboru z průzkumníku Windows. Pokaždé když otevřu jakýkoliv soubor ipt, iam, idw z průzkumníku Windows tak se mi pokaždé otevře nový Inventor. Našel jsem nějaké řešení úpravou registru, ale ty mám dle návodu dobře nastavené k otvírání.

Přeinstalovávat se mi to nechce a to z důvodu,  že se jedná o pracovní pc, kde mám veškeré nastavení.

Nevíte co s tím je to už strašně otravné.

Dík
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 41
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2017 v 07:11
To není dobrý postup otvírání dokumentů. Práce s projektem má v Inventoru pravidla, pracovní složky a nastavení. Tímhle to obcházíte.

Zpět nahoru
nightmaress1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.kvě.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor 2013, cad 2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace nightmaress1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2017 v 08:18
Tohle to jsem již dělal a přesně takhle to mám, ale k žádné změně nedošlo. 
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1116
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2017 v 08:45
Potýkáme se stejným problémem na verzi Inventoru 2014 Pro (Win 7), chová se to stejně při otevírání z průzkumníka i z klienta Vaultu (Pro). Máme více naprosto shodných stanic a dělá to jedna. Naši ajťáci to řeší již delší dobu bez úspěchu (myslím, že nastavení registrů máme také již za sebou).
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 4171:Jakou verzí Inventoru byl uložen daný soubor?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.