Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2732 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

PDM

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
li-bor Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.čer.2008
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace li-bor Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: PDM
    Zasláno: 04.čvc.2017 v 10:24
Zdravím všechny kolegy strojaře.
Ve firmě s osmi konstruktéry a vlastní výrobou chceme zavést PDM. Modelujeme v Inventoru výrobky z oceli, plastu, potrubařinu, atd. Nyní používáme "malý" Vault a vlastní intranet, účetnictví a sklad má Helios.
Napište prosím Vaše kladné i záporné zkušenosti s PDM v podobných firmách.
Díky, Libor
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 47
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2017 v 18:53
Jsem sice trochu v jiném oboru, ale Vault PDM (zatím také jen Basic) nám slouží ke spokojenosti. Pro sdílení modelů Inventoru ven z firmy ho doplňujeme o Autodesk A360.
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 441
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.čvc.2017 v 07:36
Jsme trochu větší firma (~30 licencí INV + ~50 licencí Vault).
Máme Vault Pro na správu CAD i nonCAD výrobní dokumentace, používáme položky i změnové příkazy pro odesílání dat  pro výrobu do ERP.
Proces práce je vymyšlen tak, aby se potřebná data zadávala pouze jednou a používáme pouze jednosměrný přenos dat (model -> výkres -> položka -> ERP)
Až na drobné mouchy se se systémem pracuje dobře. Většinou když lidé nadávají na systém, tak je chyba často někde jinde než v systému samotném (mezi klávesnicí a židlí).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4442:VIPInstalace Vault 4 nebo Productstream 4 na Windows 2003 server.
Tip 11558:Mohu upgradovat SQL Server používaný PDM systémem Autodesk Vault?
Tip 10715:Jak integrovat AutoCAD LT do procesů systému Vault?
Tip 10260:Postup vytvoření Plant3D projektu ve Vaultu.
Tip 4153:Práce doma se soubory z Vault nebo iProject.
Tip 10690:Mohu použít Trial verzi aplikace pro rychlé zpracování projektu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.