Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5132 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Notebook na AutoCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Daniel4798 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 13.čvc.2017
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Daniel4798 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Notebook na AutoCAD
    Zasláno: 13.čvc.2017 v 22:11
Ahoj potřeboval bych nějaký notebook na AutoCAD do 20 000 je možné nějaký takový sehnat?
Předem děkuju Daniel
Daniel
Zpět nahoru
Daniel4798 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 13.čvc.2017
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Daniel4798 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čvc.2017 v 22:15
Stačil by např. tenhle: Lenovo IdealPad Z51-70
Notebook - Intel Core i7 5500U Broadwell, 15.6" LED 1920x1080 antireflexní, RAM 8GB DDR3L, AMD Radeon R9 M370 2GB, SSHD 1TB + 8GB cache pro zrychlení běhu OS
Daniel
Zpět nahoru
Vondruš Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor,Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 47
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vondruš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.čvc.2017 v 22:31
To vypadá dobře. Nebo třeba

Záleží co od toho chcete dalšího.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2017 v 08:50
DD,
rekl bych ze na holy autocad dobry... 
- CPU - OK (je to ale stary model... zkuste najit neco ze 6 nebo 7 rady Intelu)
- display rozliseni - OK
- RAM dobry
- grafika - OK (u 3D vetsich modelu se mozna bude trochu cukat ale OK)
- SSHD - OK, osobne bych ale radsi sel do NB se SSD (staci 120GB) + HDD (500-1000GB)

Obecne - AutoCAD Vam na tom pobezi uspokojive... mozna bych jeste zapatral po necem co ma:
- novejsi model CPU
- klidne intelackou grafiku
- SSD + HDD

Zdravim
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 9408:Chyby typu e4.....4h při spuštění AutoCADu.
Tip 8912:VIPPo instalaci CAD aplikace vyskakuje okno s žádostí o připojení.
Tip 5138:VIPVypůjčená síťová licence mi nefunguje off-line (na odpojeném PC).
Tip 11430:Kde najdu DWG soubor stažený z mobilního AutoCADu ve Windows 10?
Tip 586:Při prvotním stahování komponenty MapGuide se může objevit hlášení o nedostatku paměti.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.