Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3223 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výběr přepsaných ploch (vzhled)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výběr přepsaných ploch (vzhled)
    Zasláno: 18.čvc.2017 v 12:31
Zdravím,

mám dílec se základním barevným stylem (např. černá), část ploch je přepsána jiným barevným stylem
(např. bílá). Je v Inventoru nějaká možnost hromadného výběru přepsaných ploch (respektive ploch s určitým vzhledem) tak, aby se s výběrem dalo pracovat? Potřebuji plochy hromadně přebarvit...


Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2017 v 12:35
To asi ne:) pěkně vybrat manuálně< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2017 v 12:48
jsem si tak říkal, že když ty plochy umí vybrat fce odstranit přepsání, tak nějaká cestička bude. Ručně se mi do toho zatím nechce Smile
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 793
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2017 v 12:57
A co takhle pomocí iLogicu?
Dim part As PartDocument = ThisApplication.ActiveDocument
Dim faces As ObjectCollection = ThisApplication.TransientObjects.CreateObjectCollection()
For Each surfaceBody As SurfaceBody In part.ComponentDefinition.SurfaceBodies
    For Each face As Face In surfaceBody.Faces
        If face.AppearanceSourceType = AppearanceSourceTypeEnum.kOverrideAppearance Then
            faces.Add(face)
        End If
    Next
Next
part.SelectSet.Clear()
part.SelectSet.SelectMultiple(faces)
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2017 v 13:05
Thumbs Up
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1183
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2017 v 19:20
No tak jsem zase o něco  chytřejší:)   
Nj co jde udělat ručně,program(ilogic) taky udělá:) < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10395:Snadná změna vzhledu několika součástí/ploch najednou.
Tip 8916:Změna barevného stylu všech ploch tělesa v Inventoru.
Tip 5906:VIPZaokrouhlovací vzorce v Revitu
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.