Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2803 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Uložení starších verzí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
VejvodaT Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 12.pro.2014
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejvodaT Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Uložení starších verzí
    Zasláno: 20.čvc.2017 v 11:42
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli funguje v Inventoru 2018 (případně I2017) nějaká možnost uložit model jako verzi 2015, aby si ji mohl otevřít i kolega se starší verzí Inventoru a to jednak model, tak výkresy, protě tak, jako by to bylo vytvořeno ve verzi 2015. Případně zkoušel toto někdo?

Děkuji
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2017 v 11:55
Ne-e-e:( nebo model  vyexportoat do STP ci STEP< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
VejvodaT Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 12.pro.2014
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejvodaT Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2017 v 11:59
Bohužel jsem si to myslel, ale raději jsem to chtěl mmít ověřené. Případně co kdyby vývojáři něco takového nově implementovali, že :-(((
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.čvc.2017 v 12:24
Toto nenabízí žádný 3D modelář (ani Catie a další "velké" CADy).
A vzhledem k četnosti nových verzí (1x ročně) to přináší dost problémů - jednak při komunikaci firem mezi sebou - tam je běžné, že je každý na jiné platformě, tak i v rámci jedné firmy. Při 50 licencích ve firmě je docela nereálné upgradovat každou verzi a i tak vyvstanou problémy při upgrade 1x za tři roky.
Jak píše Maikl - modely se dají přenášet pomocí STEPu, ale bez historie. Výkresy zase třeba pomocí AuutoCADovského dwg nebo dxf, ale určitě to nezachová asociaci mezi modelem a výkresem
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11201:Nejvyšší počet verzí ve Vaultu.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.