Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
wili ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.led.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AIP 2014 Stav: Offline Bodů: 110 |
![]() Zasláno: 21.dub.2006 v 11:15 |
Nie som konštruktér, len amatérsky kreslím v AIP 10. Mám na to síce veľmi slabú zostavu a hlavne Windows XP len SP1. Aj keď mi to dosť často padalo, stačilo preinštalovať celú partíciu a šlapal som ďalej. Prinajhoršom som preinštaloval obidve ( ten inventor mám totišto na druhej - skrytej partícii). Nedávno som si dal zapojiť internet a tiež sieťovú kartu. Keď mi teraz zasa padol Inventor chcel som znovu klasicky všetko preinštalovať. Tu však nastal pre mňa laika maximálny problém. Po nainštalovaní Windows a následne Inventora, sa OS jednoducho nerozbehol. Po opravení OS nešiel Inventor a takto s obmenami to šlo dokola. Ten Inventor si pred vlastnou inštaláciou inštaluje ešte rôzne súbory (pardon, som laik) ako |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
Ak budeš mať novú mašinu poskladanú na hotovo so všetkým čo ku tomu
patrí, nainštaluješ Inventor absolútne bez problémov, všetko bude
šlapať ako má...ak máš teda aj inštalačku Inventora korektnú
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
Martin Rebenda ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.pro.2005 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor2009, AutoCAD2009 Stav: Offline Bodů: 488 |
![]() |
Máte Win XP Home nebo Profi? Autodesk říká, že musí být profi... A je taky potřeba mít naistalované všechny záplaty a servispacky nejlépe u obou (AI a Win). Podívejte se na doporučení pro PC. A pokud si budete sestavovat nové PC nešetřite na grafické kartě, opět dodržujte doporučení...
|
|
Martin Rebenda
|
|
![]() |
|
wili ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.led.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AIP 2014 Stav: Offline Bodů: 110 |
![]() |
Inštalačka je zrejme OK, keďže mi to išlo dobre pred tým aj teraz.(už skoro týždeň |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Nedávno jsem měnil počítač a Inventor jsme nemohli naisnstalovat-vždy ke konci instalace hodil chybovou hlášku (tuším že 1406),že nemuže pokračovat v zápisu. Tak jsme si přečetli soubor log (vytvořený při chybovém hlášení) a zjistili,že Inventoru vadí při instalaci nejnovější .NET Framework. ,tak jsme ho odinstalovali a spustili instalaci (Inventor si NET Framework instaluje sám) no a vše je ok...Zajímavé bylo,že Autocad šel nainstalovat bez problému,ale s Inventorem jsme nehli. Takových "vychytávek"je asi spousty.Takže hodně zdaru a méně zákisů.... AMDAthlon 64 3200+Venice,MB ASUS A8N-E nForce4,RAM 4GB Kingston, NVIDIA Quadro FX540 Windows 2000 prof. SP4
Upravil MILKA - 22.dub.2006 v 08:19 |
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,363 sekund.