Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4164 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problem pri importe

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
suuubo2205 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.kvě.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit 2015, Acad 2015
Stav: Offline
Bodů: 25
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace suuubo2205 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problem pri importe
    Zasláno: 02.srp.2017 v 17:51
Zdravim,

mam problem ktoremu som uz dal pracovny nazov "Problem 1E9". jedna sa o upozornenie ktore vyskoci ked linkujem CAD do Rvt18. Hovori sa v nom ze geometria je vacsia ako 1E9 a ze data ktore su mino rozsahu budu orezane. Pridal som ho aj do prilohy.

Ide o to ze v tom CADe mam situaciu ktoru mam v JTSK a chcel som si suradnice nahrat do revitu (shared coordinate). vacsinou to aj po vsetkcyh upozoneniach funguje ale tento krat mi revit vzdy padol a odkaze to klasicke okno kde mozem poslat autodesku moju chybu a oni sa jej budu venovat.

vyskusal som toto

  • Purging
  • Wblock
  • Make all the lines and blocks on the same layer 
  • Save as DXF and back to DWG
  • more purging
  • audit
  • Tried to remove as most as i can from the drawing
  • vsetko dat do jednej hladiny (do nuly)
  • vlozit situaciu do noveho vykresu
  • skontroloval zmer Z ci tam nieco nieje
  • pouzil prikaz flatten
  • pri importe som pouzil castum factor = 1
  • zoom extend v cade mi pekne ukaze situaciu

jedine co mi fungovalo je ked som posunul situaciu blizsie k nule. co ale neprichdza do uvahy. 

nacital som si nieco o tom ze revit ma limitovanu plochu na ktorej vie pracovat z coho vyplyva ze nema moc v laske ked sa mi ponukaju .dwg velkych rozmerov. takze odhadujem ze tam je chyba a odhadujem ze vzdy mi padne ked to tam skusim nahrat.

mate niekto podobnu skusenost, popripade ak sa vam to podarilo vyriesit/nevyriesit alebo viete o niecom co som este neskusil tak mi prosim dajte vediet.

Dakujem

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63129/Capture.JPG


Paly S.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.srp.2017 v 22:29
je výkres situace v metrech nebo v mm?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2017 v 10:10
Presne tak... zkontrolujte DWG zda je to v metrech a to jestli je kresba v metrech (neco si zmerte a uvidite) a pak zda je DWG "nastavene" na metry -> prikaz _UNITS...
Pak by to melo jit!
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.