Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5292 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zobrazení vypnuté hladiny v rozvržení.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukastomo Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.srp.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, ArchiCAD
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukastomo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zobrazení vypnuté hladiny v rozvržení.
    Zasláno: 03.srp.2017 v 14:30
Dobrý den,

nevíte prosím, zda je možné, aby hladina, kterou vypnu ve výkresovém prostoru zůstala zobrazena v určitém výřezu v rozvržení?

Jedná se mi například o podložení PDF, které chci mít zapnuté pouze v rozvržení jedné situace, ale u zbytku výkresu ne.

Děkuji Vám.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2017 v 14:55
/edit: nepochopeno/

Víme že je to nemožné. Škoda že mražení v rozvržení nefunguje i v modelu :/
Jediné co by šlo je to pdf podložit přímo v rozvržení... 
Ale běžně by se toto řešilo přes xref - založíte nový výkres, tam vložíte pdf a přes xref připojíte situaci a uděláte rozvržení.


Upravil johny - 03.srp.2017 v 16:24
Zpět nahoru
lukastomo Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.srp.2012
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, ArchiCAD
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukastomo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2017 v 15:02
Díky za odpověď. Škoda, ale už se alespoň nebudu zbytečně snažit.
Takže kdyby se jednalo o víc hladin, tak asi jedině přes správce stavů hladin nastavit pro daný výkres stav a před tiskem ho vždy zapnout...
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2017 v 16:17
Počkejte... já vás nepochopil! Omlouvám se... 
Já myslel model vs. rozvržení..

To co chcete samo jde... pořád se všechno dělá přes Zmraz v rozvržení... buď jste aktivní ve výřezu nebo ne.

Snad jsem vás teď už pochopil: 


Upravil johny - 03.srp.2017 v 16:23
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2017 v 17:01
Myslim si, ze je na oto nejlepsi mit vykres na tisk, kam si "zivej" vykres pripojim jako externi referenci, v rozvrzeni nastavim hladiny.... 
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4592:Vypnutí hladiny ve výřezu.
Tip 4873:Automatické přepínání viditelnosti hladin pro model/rozvržení.
Tip 6243:Přepínání mezi vypnutím a zmrazením v příkazu VYPHLAD.
Tip 5656:VIPUživatelské přizpůsobení vzhledu rozvržení dialogu Správce hladin (nastálo).
Tip 8279:Přepnutí zobrazení záložek Model a Rozvržení1, Rozvržení2...
Tip 7709:Jak vypnout nebo změnit ohraničení detailu Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.