Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4730 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazuje se volba pokynů a hodnot na ploše

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tominaxx Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje se volba pokynů a hodnot na ploše
    Zasláno: 06.srp.2017 v 07:56
Stalo se už někomu, že se přestala zobrazovat volba hodnot a výběr pokynů a hodnot přímo na ploše, ale je možné vybírat klikáním a zvolit z nabídnutých pokynů u provádění příkazu pouze v příkazovém řádku ? Volbu pro místní nabídku na ploše mám zapnutou, ale tím to asi není. Kdybych nebyl pochopen, popíši to ještě následovně : Zadám příkaz Zrcadli a po zezrcadlení objektu je potřeba ještě zvolit, zda chceme původní objekt vymazat či nikoliv. K tomu účelu vždy vyskočilo na ploše malé kontextové menu Ano/Ne. To už ale nevyskakuje a zvolit odpověď je možné jen v příkazovém řádku.
Děkuji za pomoc.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2017 v 12:39
Zkuste F12, nebo systémovou proměnnou DYNMODE 
Zpět nahoru
tominaxx Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.srp.2017 v 13:26
Díky moc za radu, F12 pomohlo, asi jsem ho stiskl omylem :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8908:AutoCAD ecscad 2013 nezobrazuje logo v razítku.
Tip 7649:U některých křivek a šraf se nezobrazuje plocha.
Tip 10626:Nezobrazuje se funkce "Kopírovat do konstrukce" na pravém tlačítku.
Tip 1000:Proč se mi nezobrazují entity při tažení myší v příkazu kopíruj nebo přesuň?
Tip 9364:Nástrojový panel nebo dialog se nezobrazuje na očekávaném místě.
Tip 5700:V rozvržení se mi nezobrazují poznámkové objekty (texty).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.