Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5490 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

DEFPOINTS - ignorace výběru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
comte Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace comte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: DEFPOINTS - ignorace výběru
    Zasláno: 08.srp.2017 v 11:49
Dobrý den,
stalo se mi, že v AC2017LT, nevím, zda-li kombinací kláves, mi nyní nejde vybrat nic, co je v hladině Defpoints? Nejde mi o její izolování,ale mám v ní revizní obláčky a výběr ji nyní jako jedinou ignoruje. pakliže dám regeneraci, to co je v Defpoints zmizí.
Děkuji.
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2017 v 12:06
Hladina defpoint se chová poněkud zvláštně a není dobré ji používat. Máte zmraženou hladinu 0 a ta způsobuje, že nelze vybrat entity v hladině defpoint nebo dokonce i zmizí.
Zpět nahoru
comte Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace comte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2017 v 12:21
Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11468:Proč nepoužívat hladinu DEFPOINTS pro kreslení pomocné geometrie?
Tip 5282:Body nereagují na nastavení PDMODE a PDSIZE.
Tip 360:Kde se bere hladina DEFPOINTS?
Tip 7564:Kde se v DWG výkresu bere hladina $AUDIT-BAD-LAYER ?
Tip 687:Jak umístit do výkresu prvek, který je jen pro přehled a nebude se tisknout/vykreslovat?
Tip 9089:Proč se mi (ne)zobrazuje ohraničení buněk tabulky v DWG?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.