Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6018 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

zkopírování rámečku na výkrese pomocí iLogic

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Artesis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.úno.2010
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor2008
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Artesis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: zkopírování rámečku na výkrese pomocí iLogic
    Zasláno: 08.srp.2017 v 13:37
Dobrý den,
 
   je nějak možné pomocí iLogic zkopírovat z jednoho výkresu (resp. šablony) rámeček do staré dokumentace, kde takovýto rámeček schází? Pokud by se jednalo o jednorázové malé množství výkresů řešil bych to pomocí přenesení prostředků, chtěl bych si práci ale i do budoucna co nejvíce zjednodušit.
A prosté ctrl+c -> crtl+v nefunguje.
 
Děkuji za rady.
Zpět nahoru
raspi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 20.úno.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD Mechanical, VariCAD, Inventor, Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 181
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace raspi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2017 v 07:41
Já to řeším pomocí "Drawing Resource Transfer Wizard". Nastaví se tam zdrojový výkres a co vše se má zkopírovat a poté všechny cílové výkresy.

Akorát před spuštěním tohoto programu je třeba mít vypnutý Inventor.
Zpět nahoru
Artesis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.úno.2010
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor2008
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Artesis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.srp.2017 v 14:44
to je přesně to co nechci použít :-)
Zpět nahoru
Artesis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.úno.2010
Lokalita: Czech Republic
Používám:
inventor2008
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Artesis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 14:41
ještě mě napadlo jestli by pomocí iLogic pravidla nešel vytvořit úplně nový rámeček (ten parametrově definovat jako ten co standardně používám u nové šablony) a tím poté nahradit původní, pro nahrazení rámečku (resp. smazaná z listu a vložení jiného) mám funkční iLogic pravidlo.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11284:VIPSynchronizace kusovníků - zkopírování stejných čísel pozic do podsestav (iLogic).
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.