Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4487 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

osnova

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: osnova
    Zasláno: 15.srp.2017 v 07:16
Príjemný deň. 
Prosím Vás mám v projekte osi. Popisku osi si posúvam podľa potreby od pôdorysu.
Len v ďalšom pôdoryse by som ju mal rád zasa v inej polohe. 
je možné aby sa popiska osi nechovala v každom pôdoryse rovnako? 
Aby som si polohu popisky určil v každom pôdoryse osobitne?
Ďakujem.  
Zpět nahoru
Marfry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.čer.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Marfry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.srp.2017 v 12:40
Dobrý den,
polohu popisů osnovy lze určit v každém pohledu samostatně. Pokud vyberete osu, tak na každém konci osy je nad bodem, kterým lze měnit délku osy napsáno "3D" nebo "2D", na tyto označení lze klinout a tím je změnit z "3D" na "2D" nebo obráceně. Když je na konci osy "3D" a změníte její délku tažením za konec, projeví se to celém projektu, "2D" mění délku osy jen v aktivním pohledu.


Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2015-16
Stav: Offline
Bodů: 113
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.srp.2017 v 09:28
Rovnako ďakujem, ďalšia podstatná "drobnosť", ktorá poteší. 
milan
Zpět nahoru
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 11:33
Ďakujem< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8300:Jak změnit barvu popisek osnovy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.