Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5723 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

priehradový väzník

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: priehradový väzník
    Zasláno: 15.srp.2017 v 09:02
Príjemný deň. 
Prosím Vás, pracujem v rodine "truss". Mám vytvorené dané diagonály, len keď to vložím do projektu nechce mi to zobraziť vybratý nosník pre danú diagonálu. Musia byť všetky profily načítané priamo aj v rodine väzníka? Lebo aj tam som ho načítal ale v projekte mi to aj tak nezobrazuje. 
Ďakujem.
Zpět nahoru
Marfry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.čer.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marfry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.srp.2017 v 12:45
Dobrý den,
profily které potřebujete přiřadit vazníku nemusí být načteny v rodině vazníku, mělo by stačit je zadat ve vlastnostech typu vazníku před nebo po vložení do projektu.

Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.srp.2017 v 15:58
Zkušenost ukazuje, že - naopak - je lepší NEMÍT v rodině žádné profily, jinak komplikovanější příhradové nosníky dělaly chaos. Profily přiřazovat až v modelu. Zkuste si vynést pouze profil coby nosník (Beam), pokud se zobrazuje v projektu správně, měl by jít použít i jako součást příhradoviny.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.